ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΣΙΦΝΟΣ
Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην εκμίσθωση μικρών μηχανοκίνητων σκαφών αναψυχής άνευ πληρώματος. Τα σκάφη μας είναι ολοκαίνουργια και διαθέτουν σύγχρονους και καινούργιους εξωλέμβιους κινητήρες 30hp, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή πλεύση για την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμισθώσουν ένα σκάφος για ολόκληρη την ημέρα (από τις 8 το πρωί έως τη δύση του ηλίου), ή ακόμη και για τη μισή ημέρα (π.χ. από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ή από τις 2 το μεσημέρι έως τη δύση του ηλίου) σε χαμηλότερη τιμή.
Στο σκάφος μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 6 άτομα, τα οποία μοιράζονται το κόστος ενοικίασης. Δεν απαιτείται άδεια χειριστή ταχύπλοου για τη χρήση του σκάφους, αρκεί να είστε άνω των 18 ετών. Πριν από τον απόπλου σάς παρέχουμε επίδειξη χρήσης του σκάφους, καθώς και βασικούς κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα.


ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ


Εξερευνήστε τις ομορφιές του νησιού από τη θάλασσα με άνεση, ασφάλεια και απόλυτη αυτονομία ως προς τη διαδρομή και το ωράριο, αφού θα είστε εσείς ο καπετάνιος!

Θα μας βρείτε στο αλιευτικό καταφύγιο στην αριστερή πλευρά της παραλίας του Πλατύ Γιαλού, όπου λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη μαρίνα.
Αναζητήστε την μπλε ομπρέλα!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ